-

Elérhetőségek

Harmónia Hotel és Étterem *** superior

Cím: 9600 Sárvár,
Rákóczi utca 46/A.
Telefon:
+36-95/324-444
Fax: +36-95/320-656
Mobil:
+36-70/389-3408
E-mail:
info@harmoniahotel.hu
Bemutatkozás

Bemutatkozás

"Nálunk közelebb csak az van a Fürdőhöz, aki már a vízben ül!"

Szállodánkat az Új Széchenyi Terv támogatásával bővíttettük, megújítottuk! 

Hotelünk közvetlenül a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő bejáratánál áll. Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészség megőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, három lakosztály, és két családi szobánk újonnan, vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk.  Játszószoba, játszóház, játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! Bababarát kellékeink térítésmentesen állnak kis vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljeskörű szolgáltatást vehetek igénybe.  Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók.

Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található.

A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

NTAK regisztrációs számunk: SZ19000360

Nyitvatartás

Nyitvatartás

NTAK regisztrációs szám: SZ19000360Programok

AdrenalinAdrenalin

Sárvár városa és a környék számtalan látnivaló megismerésére, felfedezésére csábít. Kirándulás, túra, szabadidős programok kínálatából egyaránt talál ízelítőt ajánlónkban.

A programokról, látnivalókról érdemes előre tájékozódnia, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken, mielőtt hotelünkbe látogat!


Sárvári kalandpark

2012 júniusában nyílt meg a Sárvári kalandpark! Tedd próbára bátorságod, válassz kedvedre a különböző nehézségű kötélpályáink közül! Egy igazi kalandra invitálunk, amit kár lenne kihagyni!

A Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában található kalandparkban egy 120 állásos erdei drótkötélpálya, egy 10 méter magas mászófal, és egy íjászpálya várja az izgalomra vágyó és kihívást kereső vendégeket.

A tó feletti átcsúszások, a 8 méter magasban lévő valódi erőpróbát jelentő akadályok a legbátrabbakat is próbára teszik.

Természetesen nem csak extrém szórakozást kínál a park! Az erdő fáinak lombkoronája alatt megbúvó 8 kötélpályából kettő a 3-6 év közti korosztályt, további három az iskolás gyermekeket szórakoztatja, ugyanúgy, mint a játszótér, vagy a tó körül kialakított erdei tanösvény.

A felnőtt kötélpályák is különböző nehézségűek, így mindenki megtalálja a számára vonzó élményt és szórakozást.

Továbbá nem csak egyéni vendégeink igényeinek megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a park, helyet kapott a parkban egy alacsony és magas kötélkerti elemkbők álló Tréninghelyszín, mely alkalmas céges csapatépítések és osztálykirándulások lebonyolítására is.

Részletek: http://www.sarvarikalandpark.hu/


Paintball pálya Szombathelyen

Szombathelyen a régi laktanya Söpte felé nyúló gyakorlóterén működik a paintball- és quadpálya, íjászterep, ügyességi akadálypálya 10 hektáros területen.

Méretét és felszereltségét tekintve országos szinten is kiválónak mondható paintball-pálya található - ráadásul az érdeklődők, a szurkolók egy magas lelátóról figyelhetik a csatát.
Nem érheti kritika az íjászoknak kialakított területet sem.
Az extrém mozgást, túlélőtúrákat kedvelőknek egy komoly fizikai igénybevételt igénylő akadálypályát kell leküzdeniük.
- A quadpálya is egyedülálló a térségben: hosszú, széles a nyomvonal, melyet tizenkét ugrató is nehezít.

Bővebben: www.paintballszombathely.hu


Aero-Ság Repülőtér, Tokorcs

Sétarepülés 14 km-re Sárvártól, amely akár kerékpárral is elérhető.

  • Apolló sárkányrepülővel
  • Apolló FOX UL sportrepülővel
  • Cesna 150 repülővel

Bővebben: http://www.aerosag.hu


Speed Arena Rohonc (Rechnitz, Ausztria)

Dél-Kelet Ausztria motorsport központja, Szombathelytől csupán 20 km-re található.
1000 m hosszú szabadtéri gokart pályán évente 8-10 ezer kart rajongó rója a köröket.
Megfelelő számú versenyző esetén futamok lebonyolítását is vállalják.

(beszélnek magyarul)

Bővebben: www.speedarena.at


 


Vissza az előző oldalra!
Harmónia Hotel és Étterem *** superior - MagyarHarmónia Hotel és Étterem *** superior - németHarmónia Hotel és Étterem *** superior - angol