-

Elérhetőségek

Harmónia Hotel és Étterem *** superior

Cím: 9600 Sárvár,
Rákóczi utca 46/A.
Telefon:
+36-95/324-444
Fax: +36-95/320-656
Mobil:
+36-70/389-3408
E-mail:
info@harmoniahotel.hu
Bemutatkozás

Bemutatkozás

"Nálunk közelebb csak az van a Fürdőhöz, aki már a vízben ül!"

Szállodánkat az Új Széchenyi Terv támogatásával bővíttettük, megújítottuk! 

Hotelünk közvetlenül a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő bejáratánál áll. Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészség megőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, három lakosztály, és két családi szobánk újonnan, vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk.  Játszószoba, játszóház, játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! Bababarát kellékeink térítésmentesen állnak kis vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljeskörű szolgáltatást vehetek igénybe.  Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók.

Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található.

A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

NTAK regisztrációs számunk: SZ19000360

Nyitvatartás

Nyitvatartás

NTAK regisztrációs szám: SZ19000360Programok

CsaládokCsaládok

Sárvár városa és a környék számtalan látnivaló megismerésére, felfedezésére csábít. Kirándulás, túra, szabadidős programok kínálatából egyaránt talál ízelítőt ajánlónkban.

A programokról, látnivalókról érdemes előre tájékozódnia, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken, mielőtt hotelünkbe látogat!


Sárvári kalandpark

2012 nyarán nyitott meg a Fürdő közvetlen szomszédságában!

Az egész család felhőtlen szórakozási, sportolási lehetőséget talál itt!

A kalandpark legtöbbet látogatott szolgáltatása a 120 állásos erdei kötélpályánk, ami egyéni próbák és kihívások

A tófölötti átcsúszások, a 8 méter magasban lévő valódi erőpróbát jelentő akadályok még a legbátrabbakat is próbára teszik.

Az erdő lombkoronája alatt megbúvó 8 kötélpályából kettő a 3-6 év közötti korosztályt, további három az iskolás gyermekeket szórakoztatja. A felnőtt kötélpályák is különböző nehézségűek, így ki-ki megtalálja a számára megfelelő kihívást.

A kötélpályán történő szórakozást a szakképzett animátorok és a minősített felszerelés teszi biztonságossá az egyéni és csoportos felelősségvállalási és hozzájáruló nyilatkozatok mellett.

Részletek: http://www.sarvarikalandpark.hu/


Kalandpark Szombathelyen

Az egy hektáros terület központjában magasodó favár, kilenc tornyával, csúszdáival és kötéllétráival, az önfeledt játék kimeríthetetlen variációit kínálja.

A legmagasabb torony hét méteres, és úgy tűnik, a meghódítása komoly kihívás lesz az ostromló gyerekseregnek. A komplexum huszonhét méter hosszú falain inkább már a nagyobb srácok élvezhetik a játékot. A kisebb gyerekek játékai, vizes játszóhelyek és dombcsúszdák, a vár környékén elszórtan találhatók. A hintaparkban a mozgássérülteknek is alakítottak ki játéklehetőségeket.
A drótkötélpályán pedig csak kapaszkodni kell a száguldáshoz. Csoportfoglalkozásokra is lehetőség nyílik, hiszen a város óvodásainak,iskolásainak, valamint az idősebb korosztálynak is kínál programokat, egy kis kirándulást a szombathelyi Kalandváros.

Elérhetőség
Cím: Szombathely, Dolgozók útja
Telefon: +36 (30)500-7584
Nyitva tartás: március 15-től október 31-ig üzemel., h-v: 9 00 - 19 00
Belépőjegy: szombathelyieknek: egyéni: 320 Ft, csoportos (10 fő felett): 230 Ft, nem szombathelyieknek: egyéni: 500 Ft, csoportos: 350 Ft


Sümeg

mintegy félórányi autóútra Sárvártól – nagyon népszerű kirándulóhely.
Tájképi környezet, messzire nyúló történelmi és kultúrtörténeti emlékek, hangulatos városkép és a szépen helyreállított vár sok turistát vonz ide.
A vár alatt rendszeresen rendeznek várjátékokat és középkori lakomával egybekötött lovagi tornákat.

Bővebben: http://www.sumegvar.hu


Familypark Neusiedlersee

Játék és kaland az egész család számára 140.000 négyzetméteren!
Szabadidős szórakozás fiataloknak és időseknek – ez a mottója Ausztria legnagyobb szabadidőparkjának, a Fertőtó partján!

Célunk, hogy itt az egész család együtt szórakozzon és izgalmas napot töltsön el!
Annak érdekében, hogy valóban mindenki jól érezze magát, a Familypark Neusiedlersee-ben minden korcsoportot nagyszerű kínálat vár.

A kínálat az ismert mesék jeleneteit és történeteit felidéző „Meseerdő“-től a „Kalandvár“, „Kalandsziget“ és „Tanya“ számtalan játékán és mászási lehetőségén át az erdei sétáig terjed, ahol vadaspark és állatsimogató várja a látogatókat.
Ne feledkezzünk meg persze a mindenki által kedvelt elektronikus színházakról sem, ahol már a legkisebbek is lelkesen énekelnek!

2011-ben is izgalmas meglepetés vár a kis és nagy kalandorokra. Az új játék mottója:
Az Almarepülés színes kavalkád, itt vár csak igazi kaland rád!
Ezt mindenképpen ki kell próbálnotok, szeretni fogjátok!!!

Részletes információk: http://www.familypark.at/un/angebot.html


 


Vissza az előző oldalra!
Harmónia Hotel és Étterem *** superior - MagyarHarmónia Hotel és Étterem *** superior - németHarmónia Hotel és Étterem *** superior - angol