-

Elérhetőségek

Harmónia Hotel és Étterem *** superior

Cím: 9600 Sárvár,
Rákóczi utca 46/A.
Telefon:
+36-95/324-444
Fax: +36-95/320-656
Mobil:
+36-70/389-3408
E-mail:
info@harmoniahotel.hu
Bemutatkozás

Bemutatkozás

"Nálunk közelebb csak az van a Fürdőhöz, aki már a vízben ül!"

Szállodánkat az Új Széchenyi Terv támogatásával bővíttettük, megújítottuk! 

Hotelünk közvetlenül a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő bejáratánál áll. Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészség megőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, három lakosztály, és két családi szobánk újonnan, vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk.  Játszószoba, játszóház, játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! Bababarát kellékeink térítésmentesen állnak kis vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljeskörű szolgáltatást vehetek igénybe.  Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók.

Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található.

A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

NTAK regisztrációs számunk: SZ19000360

Nyitvatartás

Nyitvatartás

NTAK regisztrációs szám: SZ19000360Programok

Sárvárról röviden...Sárvárról röviden...

Sárvár városa gyönyörű természeti környezetben, a Rába völgyében, a Kemeneshát dombjai között fekszik.

A város kiemelkedő műemlék-épülete a középkorban épült Nádasdy vár. Jellegzetes kaputornyával és a várárkon átívelő boltíves hídjával Nemzeti Örökségünk része.
A reneszánsz várkastélyt az egykori vizesárok helyén kialakított park platánjai ölelik körül. Szabálytalan ötszögű zárt belső udvara szabadtéri zenei koncerteknek, kulturális programoknak, fesztiváloknak, népszerű vásároknak ad otthont.

Sárvár vonzerejét olyan színvonalas kulturális programok növelik, mint a nemzetközi folklórfesztivál, a nemzetközi fúvóstalálkozó, a Simon - Júdás napi országos kirakodóvásár, Históriás napok.

Sárvár 16 hektáros Arborétumában számos növényritkaság, 350-nél több fa- és cserjefaj található, tiszafái és kocsányos tölgyei több száz évesek.

Sárváron született meg hazánk első magyar nyelven nyomtatott könyve, amely Sylvester János: Új Testamentumának fordítása (1541).
Tinódi Lantos Sebestyén, a vándorhistóriás is Sárváron lelt otthonra.

A hét tóból álló Csónakázó tó,Rába part,Vadkert, az erdős- ligetes várkörnyék minden korosztály számára tartogat látnivalót. Az aktív pihenésre vágyóknak a gyönyörű természeti környezet kínálja a kerékpártúrák, horgászat, vadászat, lovaglás és kirándulás örömeit.


Vissza az előző oldalra!
Harmónia Hotel és Étterem *** superior - MagyarHarmónia Hotel és Étterem *** superior - németHarmónia Hotel és Étterem *** superior - angol