Elérhetőségek

Harmónia Hotel és Étterem *** superior

Cím: 9600 Sárvár,
Rákóczi utca 46/A.
Telefon:
+36-95/324-444
Fax: +36-95/320-656
Mobil:
+36-70/389-3408
E-mail:
info@harmoniahotel.hu
Bemutatkozás

Bemutatkozás

"Nálunk közelebb csak az van a Fürdőhöz, aki már a vízben ül!"

Szállodánkat az Új Széchenyi Terv támogatásával bővíttettük, megújítottuk! 

Hotelünk közvetlenül a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő bejáratánál áll. Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészség megőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, három lakosztály, és két családi szobánk újonnan, vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk.  Játszószoba, játszóház, játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! Bababarát kellékeink térítésmentesen állnak kis vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljeskörű szolgáltatást vehetek igénybe.  Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók.

Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található.

A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

NTAK regisztrációs számunk: SZ19000360

Nyitvatartás

Nyitvatartás

NTAK regisztrációs szám: SZ19000360Covid-19 Szabályzat


Tisztelt Vendégeink!

A Harmónia Hotel és Étterem *** Superior felkészült vendégei fogadására, a személyzet
megfelelő felkészítést kapott a személyi higiénia szigorú betartására, amit folyamatosan
ellenőrzünk. A tőlünk megszokott családias hangulattal, kedvességgel és fokozott tisztasággal várjuk nagy szeretettel Önöket!


Hotelünkben a már meglévő takarítási és fertőtlenítési eljárások mellett a megelőzés és
vendégeink biztonsága érdekében további intézkedéseket vezettünk be. A szakmai
szervezetek ajánlásait, a kormány által hozott rendeleteket maximálisan szem előtt tartva
tesszük meg ezeket.


 • A szállodában, vendéggel érintkező személyzet részére kesztyű és maszk viselését írjuk elő, kötelező jelleggel.
 • A közösségi tereket, szobákat fertőtlenítettük, illetve napi több alkalommal is fertőtlenítjük, kiemelten azokat a tárgyakat, felületeket, kilincseket, a lift gombokat, és minden olyan apró dolgot, melyet sok alkalommal érintenek meg a vendégeink!
 • A recepción az ügyintézés folyamatát, a személyes kapcsolatot a legrövidebbre csökkentjük. A pultra leheletvédő válaszfalat helyezünk. A szobakulcsokat folyamatosan fertőtlenítjük, a vendég által használt tollakkal egyetemben.
 • Előtérbe helyezzük a bankkártyával történő fizetést.
 • Részletes, a hotelben tartózkodás idejére vonatkozó általános információk minden szobában írásos formában megtalálhatók! (A-Z-ig dossziéban)
 • Elutazáskor több szoba egyszerre történő fizetésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy érkezéskor vagy a tartózkodás alatt előre rendezzék számlájukat, így az elutazás időszakában elkerülhetjük a hosszabb várakozási időt is. Amennyiben mégis szükséges várakozni, a 1,5 méteres távolság betartása kötelező.
 • A közösségi mosdókban fertőtlenítő szappanokkal töltjük fel az adagolókat, a fő közösségi helyekben alkoholos kézfertőtlenítő állomásokat teleptettünk.
 • Az ágyneműket, törölközőket, fürdőköpenyeket mosodában főzőmosással, fertőtlenítő mosószerrel mossuk.
 • A beltéri szellőztetésre is nagy gondot fordítunk!
 • A lift befogadóképességét 2 főben maximalizáltuk vagy összetartozó családok használhatják egyszerre többen!
 • Éttermünkben vendégeink asztalait kellő távolságra helyezzük el egymástól. Az evőeszközöket fertőtlenítjük, és mint ahogy korábban is tettük, most is papíralátétet, papírszalvétát alkalmazunk!
 • Az ételek elkészítésénél eddig is komoly előírásoknak (HACCP) kellet megfelelnünk, így a mostani szabályok betartásában van már gyakorlatunk.
 • Reggelinél és a félpanzió elfogyasztásánál, számítunk együttműködésükre, hogy a megszokott módon, és választékkal tudjunk szolgálni.

Kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát, étkezés előtt!

A tumultus elkerülése végett kérjük a 1,5 méteres távolság betartását.
Mi biztosítjuk a fertőtlenített környezetet!

 • Játszószobánkban kérjük a szülők maszkban várakozzanak, és ügyeljenek a gyermekek kezének fertőtlenítésére! Mi a játszószobát tisztán tartjuk!

Együtt sikerül!

 • Kérjük, kövesse a híradásokat, és tartsa be a szabályokat!
 • Utazáskor a felelős döntés vezérleje, ne induljon útnak, ha bármilyen tünetet észlel magán, vagy közvetlen környezetében!
 • Az étkezések alkalmával türelmét és megértését kérjük, ha várakoznia kell!
 • Figyeljen a megelőzésre, a gyakori kézmosásra, a maszk használatára, hogy ezzel is biztosítsa saját és embertársai egészségének megőrzését!

A szigorúbb szabályok mindannyiunk érdekét szolgálják. 

Azért, hogy Vendégeink pihenése biztonságosan és nyugodtan telhessen, az egész szálloda területén kötelező megtartani az egymástól való 1,5 méteres távolságot.

A változtatás jogát fenntartjuk figyelemmel kísérve a tapasztalatokat és a Kormány által
hozott esetleges további intézkedéseket.

Szeretettel várjuk Önöket szállodánkban!
Vissza az előző oldalra!
Harmónia Hotel és Étterem *** superior - MagyarHarmónia Hotel és Étterem *** superior - németHarmónia Hotel és Étterem *** superior - angol