-

Elérhetőségek

Harmónia Hotel és Étterem *** superior

Cím: 9600 Sárvár,
Rákóczi utca 46/A.
Telefon:
+36-95/324-444
Fax: +36-95/320-656
Mobil:
+36-70/389-3408
E-mail:
info@harmoniahotel.hu
Bemutatkozás

Bemutatkozás

"Nálunk közelebb csak az van a Fürdőhöz, aki már a vízben ül!"

Szállodánkat az Új Széchenyi Terv támogatásával bővíttettük, megújítottuk! 

Hotelünk közvetlenül a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő bejáratánál áll. Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészség megőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, három lakosztály, és két családi szobánk újonnan, vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk.  Játszószoba, játszóház, játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! Bababarát kellékeink térítésmentesen állnak kis vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljeskörű szolgáltatást vehetek igénybe.  Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók.

Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található.

A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

NTAK regisztrációs számunk: SZ19000360

Nyitvatartás

Nyitvatartás

NTAK regisztrációs szám: SZ19000360Étterem

ÉtteremÉtterem

A Harmónia étterem konyháját városszerte dicsérik.
Otthonos légkört és hazai ízeket kínál vendégeink részére.

Fürdőre néző termében 56 fő számára tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani, míg a kisebb, csendesebb, félpanziós részként is funkcionáló termében 24 kedves vendégünk élvezheti ételspecialitásainkat.

Félpanziós ajánlatunk 15 fő alatt szűkített étlapról történik, amely 3 fogást tartalmaz és minden igényt kielégít. Míg 15 fő felett bőséges büfévacsorával várjuk kedves vendégeinket.

Teljes ellátás igénylése esetén az ebédet tőlünk néhány lépésre, a fürdőn található Thermál Étteremben fogyaszthatják el, amely a fürdő vendégeként vagy külsősként is megközelíthető.

Italkínálatunk sem elhanyagolható, pultosaink finomabbnál finomabb italokat kevernek. Emellett, ha könnyed borozgatásra vágyik nyugodtan kérje pincéreink segítségét a környékbeli palackozott borainkról.

Nyári meleg estéken, szabadtéri teraszunkon még kellemesebben telik az idő.

A Harmónia Hotel éttermét a Club Üzemeltető Kft. üzemelteti.Csatolt fájl(ok)Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Harmónia Hotel és Étterem *** superior - MagyarHarmónia Hotel és Étterem *** superior - németHarmónia Hotel és Étterem *** superior - angol